Archive: May 23, 2023

Nagyszerű sírás

Miért hívják „nagy sírnak”? Lehet -e valóban jó a sírás? Úgy értem, a sírás általában szegény dolog (pontosan milyen gyakran történnek a boldogság könnyei?).

Általában nem vagyok Crier, azonban a mai nap más volt. Véletlenszerűen bekapcsoltam a TV -t ma délután, és láttam, hogy félúton van egy szürke anatómiai epizóddal. Sokkal pontosabban, ez volt az epizód, ahol Denny meghal. Hihetetlenül voltam abban a szezonban, de elmulasztottam egy személy epizódját, és soha nem ragadtam meg.
A legfrissebb videóim

4 perc alsó test edzés a futók számára
Öt alsó test gyakorlat a futók számára! Próbálja ki ezt a gyors kitartási edzést a House -ban a lábad, a csípő és a csapok számára. Nincs szükség eszközökre.

Izzóhíd
A szamárrúgások – váltakozó oldalak
CLAMSHELS – váltakozó oldalak

Kap még sok további információt a runeatrepeat.com webhelyről

További videók

0 másodperc 4 perc, 49 másodperc

Következö
Mit eszek egy nap alatt – Runner Edition
14:26

Élő
00:00
08:21
04:49

Különben is, láttam az epizódot, és végül teljesen labdázott? Nem szem előtt tartom, Paris Saint-Germain Mez amikor utoljára sírtam így, és ennek részét is kissé jól éreztem. Ez furcsa?

Nem gondolok magamra, de rendkívül érzelmi vagyok. Nem vagyok biztos benne, hogy van -e értelme, de azt hiszem, kihívást jelentek …

A sírási ülésem Borussia Monchengladbach Mez előtt volt egy szendvics és saláta ebédre. Nagyon sokat fogyasztok a Hummustard -szal ezen a ponton. Szeretet.

Ahogy ígértem, a Dunkin Donuts -t jeges kávéhoz csaptam fel. A munkavállalók most elismernek engem, és én is tetszik. Meg kell szakítanom a rossz hírt nekik, hogy hamarosan elmozdulok.

Taco salátákat készítettem vacsorára. Rengeteg zöldség, a TJ finomított bab, mozzarella, kék kukorica len chips, valamint rengeteg guacamole. A Ben’shez hozzáadtam a konzerv baromfit, keverve a TJ taco fűszerével – ez a legegyszerűbb módszer a hús hozzáadására.

A chipek íjász gazdaságok kék kukorica len, valamint igazán jók! De az étkezés legfontosabb eleme a guacamole volt!

Felfedeztem az utolsó sovány tehén fagylaltot, amely összetört a fagyasztónk hátuljába. Sajnos, figyelembe véve, hogy ez volt az utolsó, meg kellett osztanom Ben -vel. Szerencsés, hogy szeretem.

Kérdés: Mikor sírtál utoljára?

Én: Bármilyen módon megakadályozom a szerencsétlen mozgóképeket, de ma már teljesen elvesztettem a Grey alatt. Nem hiszem, hogy sírok, amikor boldog vagyok, vagy legalábbis még nem.

Küldje el nekem a munkafüzetet

Megment

A megosztás törődés!

Részvény

Csipog

Csap

Részvény

Posta

Részvény

Folytassa ezeket a következőket:

Gabona tej turmix recept

Gabona tej turmix recept

Pontosan hogyan készítsünk gabona tejet, valamint a könnyű gabona tej turmix receptjét. Egyszerű ízletes gabona tej recept valódi kaliforniai MI -vel

A mai Costco -vontatás

A mai Costco -vontatás

Blog Costco élelmiszer -vontatás futtatása. Futás Eat Repeat Instagram Teksz Costco -nak az egészséges kedvencek és a legjobb

A legjobb állítások a futók számára

A legjobb állítások a futók számára

Íme egy 51 pozitív megerősítés felsorolása a futók számára. Ma rámutattam ezekre az Instagram -on, mivel lehet, hogy nem ismeri fel

Valentin -nap a futók SL Benfica Mez számára – vicces mémek az Instagram számára

Valentin -nap a futók számára – vicces mémek az Instagram számára

Valentin -napi mémek a futók számára. Vicces kártyák február 14 -ig futó barátjának vagy partnerének. Ossza meg a Instagram -on a

egészséges isMint egyszerű mexikói ételrecept, kerekítve

egészséges, valamint egyszerű mexikói ételek receptje

Szia! Mi újság? Fut vagy versenyez a hétvégén? Eszel? Mexikói ételek?? Nos, ha szereted a mexikókat

Guacamole hack

Guacamole hack

Hihetetlenül gyors, valamint egyszerű guacamole recept. Próbálja ki ezt a gyors guacamole -hacket az ízletes és az étterem kiváló minőségű guacamole -nak az O -val

⚡ Shareaholic által

A Hackney Publications csökkenti a tagsági arányt az NCAA folyóiratának 49 dollárra, hogy illeszkedjen a magánmegfelelőség szakértőihez

A Hackney publikációk kiderült, hogy az NCAA folyóiratának költségeit 49 dollárra csökkentette a privát előfizetések esetén. A publikáció sokkal olcsóbb a megfelelőségi szakemberek számára.

A két előfizetést igénylő intézmények költsége 98 USD, míg három előfizetés 147 dollár. Tigres UANL Mez A teljes osztályú, valamint a könyvtári tagsági arányt 275 dollárra Gamba Osaka Mez növelik.

“Ezt megtettük, mivel Ausztrál labdarúgó-válogatott Mez az atlétikai osztályok a költségvetési terv szempontjából ostromok alatt állnak” – mondta Holt Hackney kiadó. „Noha az NCAA megfelelési problémái kiemelkedően fontosak, az előfizetési alapú erőforrások, például a folyóirat költségvetési terve korlátozott. Azáltal, hogy 49 dollárra csökkentjük, akkor azt gondoltuk, hogy még a legmegtiszteltebb költségvetéssel rendelkezők is fizethetnek az osztályukban egy személy tagságáért. Ezenkívül azok az egyének, akiknek nincsenek támogatása az osztályuknak, feliratkozhatnak a karrierjük fejlesztésére szolgáló módszerként. ”

A naplóra való feliratkozáshoz látogasson el:

A minta megtekintéséhez látogasson el:

A kérdéseket Holt Hackney -hez kell irányítani a hhackney@hackneypublications.com címen

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Email

Bob Wallace sportügyvéd a Podcast

Bob Wallace, a Thompson Coburn Sportjogi Jogszabály Csoportjának elnöke, a Podcast Scoops -ban Danny Mac -en szerepelt, hogy beszéljen arról, hogy mi történik a futballban, a St. Louis -ban, valamint a sportban, valamint a sportban, valamint a sportban, valamint a Sports -ban, a Podcast Scoops -ban. törvény.

A november 22 -én közzétett „The Kilcoyne beszélgetés” című kiadványban Bob leült Martin Kilcoyne -vel, a Fox 2 hírigazgatójával. A Barcelona Mez pár hosszú történelemmel, valamint a sport és a város lelkesedésével Rangers FC Mez is rendelkezik.

A Thompson Coburn -rel kapcsolatos előtt Bob főtanácsosként Amerikai labdarúgó-válogatott Mez és a St. Louis Rams ügyvezető alelnökeként szolgált. Ezt megelőzően a Philadelphia Eagles, valamint a St. Louis labdarúgó -bíborosok irodáiban dolgozott.

A srác beszélt Wallace -ról, amelyet a Yale -nál futó futásként töltöttek el, és viccelődtek arról, hogy pontosan hogyan ő az egyetlen ember, aki segített két NFL -csapatnak, amely tele volt, és a bal városban. Wallace megosztotta egy történetet a bíborosoknál dolgozó idejéről, amikor a csapat a St. Louis -ból való áthelyezésről gondolt. Azt állította, hogy ez a legfontosabb trükk, és nem voltak biztosak abban, hogy az utolsó pillanatban elmennek -e Baltimore -ba vagy Arizonába. Az áthelyezés végül Wallace-t vezette egy évi 200 napos ingázáshoz Arizonába.

Wallace arról beszélt, hogy a legelső gyakornok volt, amelyet az NFL valaha a Jogalkotási Intézet alatt tartott, valamint az NFL magas szintű végrehajtójává váláshoz szükséges munkát. Azt állította, hogy felvette a kapcsolatot a bíborosok tulajdonosával, Bidwill költségekkel, akik hasonló tapasztalatokat osztottak meg, mint egy gömb fiatal fiú az NFL -ben, valamint a Georgetown Egyetemen gyakornok. A többi a történelem volt, mivel Bob elfogadta a St. Louis ügyvédjeként dolgozó beállítást a játékosok tárgyalásain és a szerződésekről.

Szakértő életének 40 éves életének 37 -ből a St. Louis -ban 37 -ben dolgozik. Haláláig közel maradt Bidwill közelében, és annak ellenére, hogy a bíborosokat a városon kívül vezette, soha nem panaszkodott a St. Louis rajongói bázisáról. Másrészt, valamint a True St. Louis Sports divatban, a pár megvitatta a folyamatos Rams -esetet, Stan Kroenke -t, valamint az NFL hatását a városra. Lehet, hogy az NFL nem ért véget a St. Louis -ban, ám Wallace emlékei vannak a franchise idejéről, és most élvezi a Miami Dolphins gyökereit.

A Wallace képviseli a csapatokat, a sportcsapatok potenciális vásárlóit, a sporthirdetésekről szóló üzleti gondolkodást, valamint a polgári és kormányzati szervezeteket, amelyek a csapat áthelyezésével vagy a létesítményekkel foglalkoznak. Hasonlóképpen képviseli az edzőket, a főiskolai adminisztrátorokat, valamint a szakértői vezetőket, valamint a választottbíró, valamint a sportok közvetítője, valamint más ipari viták mellett. Sokkal többet tud a Wallace -ból a Sports Jogalkotási Podcaston, a hangjelző után.

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Email

A magnéziumban, a béta -carotinban, valamint a C&E vitaminokban gazdag étrend védi a hallást

, ha olyan ételeket eszik, amelyek nagy magnéziumból, betacarotinból, valamint C -vitaminból, valamint e -ben segítenek, ez elősegíti a hallás biztonságát. Az amerikai, valamint a dél -koreai járványosok, akik több mint 2500 és 69 év közötti amerikaiak, az American Journal of Scientific Nutrition -ban meghatározzák, hogy az emberek, akik ezeknek a tápanyagoknak nagy mennyiségét veszik igénybe, kevesebb zaj okozta halláscsökkenést.

Ha olyan ételeket eszik, amelyek nagy magnézium, betakarotin, valamint C -vitaminokból, valamint e -ben, akkor segítenek a hallás biztonságának biztonságában. Az amerikai, valamint a dél -koreai járványosok, akik több mint 2500 és 69 év közötti amerikaiak, az American Journal of Scientific Nutrition -ban meghatározzák, hogy az emberek, akik ezeknek a tápanyagoknak nagy mennyiségét veszik igénybe, kevesebb zaj Walesi labdarúgó-válogatott Mez okozta halláscsökkenést.

A hallásunk károsodása a zajnak ismételt expozíció eredményeként jelentkezik. Az állatkísérletek már kimutatták, hogy a magnézium, a betakarotin, valamint az antioxidánsok C -vitamin, valamint az E -vitamin kiegészítése ennek elleni biztonságot használ. [Szabad radikális Biol Med. 2007. május 1 .; 42 (9): 1454-63.] A kutatás kutatói megvizsgálták, hogy a tápanyagok és a magas színvonalú meghallgatás közötti kapcsolat szintén felfedezhető-e a Nemzeti Egészségügyi és Wellness Központ által összegyűjtött adatokban Statisztika.

A kutatók a 2001 -ben összegyűjtött 2592 amerikai csoportra vonatkozó adatokat használták fel A C -vitamin, valamint a válaszadók, akiket ételeikkel és kiegészítőkkel fogyasztottak.

És hé Presto: A válaszadók, akiknek a legnagyobb magnézium, betakarotin, C -vitamin és az E -vitamin bevitele volt a legkevésbé halláskárosodás. Az alábbi ábra a négy tápanyag bevitele, valamint a halláskárosodás valószínűsége között mutatkozik meg.

Q1 = a halláskárosodás valószínűsége a legalacsonyabb tápanyag -bevitelű résztvevők 25 % -ában; Q4 = A halláskárosodás valószínűsége a legnagyobb tápanyag -bevitelű résztvevők 25 % -ában.

A fenti ábra azt mutatja, hogy a nagy hallás, valamint a C -vitamin és az E magas bevitel közötti kapcsolat statisztikailag szignifikáns volt.

A kutatók szintén kiszámították az összes résztvevő teljes pontszámát, a betakarotin, a C -vitamin, valamint az E -vitamin bevitele alapján [AC2]. A teljes pontszám és a magas színvonalú hallás közötti Szaúd-arábiai labdarúgó-válogatott Mez kapcsolat még erősebb volt, mint a magán tápanyagok és a hallás közötti kapcsolat.

Ahhoz, hogy pontosan felfedezze, mekkora magnézium-, bétakarotin, C -vitamin és E -vitamin, a hallás biztosítása érdekében mindennap el kell vinnie a kutatási tanulmány szerint, nézzen meg az alábbi táblázatban szereplő 4. kvartilt.

A tanulmány második szerzője, Josef Miller szintén beépített egy 2007 -ben közzétett állatkutatási tanulmányba, amely megmutatta ezen tápanyagok keverékének hatékonyságát a hallás károsodása ellen. A kollégákkal együtt szabadalmat nyújtott be magnéziumot, bétakarotint, C -vitamint és C -vitamint tartalmazó táplálkozási kiegészítők számára, amelyek a hallás rögzítésére szolgálnak.

Antioxidáns vitaminok, valamint magnézium, valamint a hallásvesztés veszélye az Egyesült Államok általános populációjában.
Choi YH, Miller JM, Tucker KL, Hu H, Park SK.

Absztrakt

HÁTTÉR:

Az antioxidáns -vitaminok védőhatása a hallásvesztésre az állatkísérletekben azonban néhány emberi vizsgálatban jól megalapozott. A legújabb állatkísérletek azt Valencia Mez sugallják, hogy a magnéziumbevitel és az antioxidánsok szinergiában hatással lehet a hallásvesztés leállítására.

CÉLKITŰZÉS:

Megvizsgáltuk az antioxidáns-vitaminok (napi?-Karotin, valamint a C-vitamin, valamint az E), valamint a magnézium, valamint a hallásküszöbök, valamint a hallásküszöbök, valamint az Egyesült Államok felnőttkoriban végzett közös hatásainak feltárása közötti összefüggéseket.

TERVEZÉS:

Elemeztük a keresztmetszeti adatokat 2592 20-69 éves korú résztvevőtől az NHANES 2001-2004-ből. A hallásküszöböket, mint tiszta hang átlagát (PTA) a beszédnél (0,5, 1, 2, valamint 4 kHz), valamint a magas frekvenciákat (3, 4, valamint 6 kHz) kiszámítottuk.

EREDMÉNYEK:

Ha egyénileg megvizsgálják, kvartilekként modellezve, valamint a prospektív konfounderek módosítása után, a karotin, a C-vitamin, valamint a magnézium magasabb bevitelét mind a beszédnél, mind a magas frekvenciáknál alacsonyabb (jobb) PTA-kkal kötötték össze. A magas magnéziummal integrált karotin vagy C -vitamin magas bevitele, összehasonlítva mindkét tápanyag alacsony bevitelével, lényegében az alacsonyabb (jobb) PTA -khoz kapcsolódtak magas frekvenciákon (-14,82%; 95% CI: -20,50% -8,74% -ig? -karotin + magnézium, valamint -10,72%; 95% CI: -16,57% -45% C + magnézium esetén). A becsült ízületi hatások lényegesen nagyobbak voltak, mint a magánhatások összege [magas? -Arotén/alacsony magnézium (-4,98%), valamint alacsony?-karotin/nagy magnézium (-0,80%), p-interakció = 0,08; Magas C/alacsony magnézium-vitamin (-1,33%), valamint alacsony C/nagy magnézium (2,13%), p-interakció = 0,09].

KÖVETKEZTETÉS:

Az antioxidánsok, valamint a magnézium étrendi bevitele a hallásvesztés alacsonyabb veszélyeivel jár.

PMID: 24196403 [PubMed – folyamatban]

Forrás:

Az SFIA kinevezi a Patterson költségeit új fő üzleti rendőrnek

A Sports & Physical Fitness Piaci Szövetség (SFIA) bejelentette a Patterson költségeinek látogatását az SFIA üzleti igazgatójává, azonnal. Patterson korábban az OPSEC Security üzleti hirdetési és stratégiai számláinak alelnöke volt.

„Bill Patterson friss és ötletes megközelítést biztosít az SFIA jövőjéhez, amint szervezetünk ebben a páratlan időszakban fejlődik” – mondta az SFIA elnöke és vezérigazgatója, Tom Cove. “Billnek tökéletes készsége, valamint tapasztalata van az új projektek és programok bevezetéséhez, kibővítve, valamint elmélyítve az SFIA tagvállalatainak nyújtott szolgáltatásainkat, valamint a sport és a fizikai fitnesz ipar növekedését.”

Patterson az elmúlt 17 évet az OPSEC Security -n töltötte, integrált funkciót játszott a reklám- és az értékesítési adminisztrációs RB Leipzig Mez csapatban. A vállalat digitális létezésének, valamint a bevételi források előmozdításán kívül Patterson korábban az OPSEC Security Worldwide Licensing alelnökeként szolgált, ahol elszámoltatható volt a márkáért, valamint az OPSEC engedélyezési ügyfeleinek nemességi biztonságáért, beleértve az MLB, NFL, NBA, NBA, Portugál labdarúgó-válogatott Mez NBA , NASCAR, Learfield Licensing, NYC & Company, Nehéz Rock Café, valamint még sokan mások. A sport ligákkal kapcsolatos tapasztalata, valamint a sport aréna többi fő szereplője, az egész idő alatt felépített kapcsolatok mellett, Patterson érdeklődését és érdeklődését eredményezte a sport és a fizikai fitneszipar iránt.

“Jelentős tapasztalatainak, valamint számos betekintésnek a kiaknázása, a költségek elősegítik az SFIA -nak, hogy erősebb kapcsolatok alakuljanak ki a piacon, valamint az új kapcsolatok tágabb értelemben” – mondta az SFIA elnöke, Dan Arment. “Pozitívak vagyunk abban, hogy képessé váljon esélyeket, valamint olyan fogalmakat, amelyek javítják a piacot, mind a jövőben.”

Miután megkapta a Bachelor-ot, valamint a Virginia Tech diplomáját, 25 éves karrierje a House Enhancement kiskereskedelmi, a közvetlen reklámgyártó társaságok, valamint a videojátékok, beleértve a reklámot, a közvetlen e-mailt, a kommunikáció, a kommunikációs programokat, a videojátékokat, valamint a videojátékokat. , a márka adminisztrációja, valamint SC Braga Mez az értékesítés menedzsmentje.

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Email

A bokszhalál a tipikus aggodalmakat hozza az alapvető

helyett a hétvégén, a korábban legyőzött ausztrál tollas bokszoló, Braydon Smith meghalt, és meghalt egy 10 kerek döntési veszteséggel John Vincent Moralde -nak. A halál nem teljes idegen a bokszhoz, a veszélyek jól dokumentálva. A csata sporthalála után pontosan így megy a médiabeszélgetés –

1. A halálos szünet története a kifejezett tipikus együttérzésekkel

2. Az orvosi hatóságok, Racing Club de Avellaneda Mez valamint más speciális érdekcsoportok hangja Tigres UANL Mez a csata sportok felett, valamint a „barbár” versenyek tilalmának telefonhívása.

3. A harci sport szerelmesei gyorsan emlékeztetik az ellenfeleket, hogy bár igen, ezek a sportok kockázatot jelentenek, tehát számos más, valamint a harci sportok messze vannak az egyetlen kockázatos sporttól, mint a sport, például a futball, Vidámvezetés mindegyiknek a halálesetek részesedése.

4. Semmi sem történik.

Ebben a tipikus ciklusban elveszett bármilyen értelmes változás. Igen, a boksznak rejlő veszélyei vannak. Igen, a versenytársakat tudatában kell lenni ezeknek, hogy megalapozott döntést hozhassanak a részvételről, és nem. ne tiltsuk be.

Ennek ellenére a problémát megvizsgálhatjuk, hogy megvizsgáljuk, vannak -e olyan elemek, amelyek elősegíthetik a kockázatok csökkentését.

Ha valamilyen időt tölt a mintára, sok haláleset jelentkezik a harci sportban, nem pedig a nehézsúlyú nehézsúlyokkal, hanem inkább az alacsonyabb súlyosztályokon? Hadd ismételjem meg, hogy az alacsonyabb súlyosztályokban magasabb halálozási arány fordul elő. Miért? Ez nem az ezekben az osztályokban előállított sztrájkok ereje. Ehelyett valószínű, hogy a kiszáradás a gyors szélsőséges súlycsökkentéseket kíséri, amelyeken a sportolók az alsó osztályokban súlyt nyújtanak.

A gyors extrém fogyás autópálya valódi, valamint folyamatos aggodalomra ad okot. Nem értem, ha egy gyors extrém wight -vágás Smith halálában tekercset játszott, amit megértek, hogy most még egy alacsonyabb súlyosztályú halálunk van, hogy hozzáadjuk a statisztikákat. A harci sportban szereplő érdekelt felek jó lenne, ha komolyan veszik a káros súlycsökkentések problémáját, és gondolkodnának a szolgáltatások divatosságáról, hogy csökkentsék a felesleges gyakorlathoz kapcsolódó veszélyeket.

Ossza meg ezt:
Twitter
Facebook

Mint ez:
Mint a betöltés …

Összefüggő

Tanulmány – Az olimpiai csatai sportolók fokozták a neurodegeneratív Deathsept -szeptember 28 -án, a “Biztonsági tanulmányok” veszélyét.
Wisconsin arra törekszik, hogy ellenőrizze a Kickbox -ot a 2015. szeptember 19 -i harcos következményeiben. “Wisconsin Battle Sports Law”
Agyi egészség és wellness tudatlanság állítások Az üzemanyag -öltöny, amely megfelel a Yokohama F. Marinos Mez Boxer Deathaugust 4 -nek, 2022

Uncategorized

Anthony Martinez sportügyvéd, aki a Grand Canyon Egyetemen

, Anthony Martinez vezetõje a legújabb kiegészítés a Grand Canyon Atlétikai Tanszék vezetõjének, és vállalja a társult atlétikai Sao Paulo FC Mez igazgató szerepét a megfelelõségért. Martinez az elmúlt négy évet San Diegóban töltötte, sok közelmúltban a megfelelés atlétikai társult igazgatójaként szolgált.

A GCU -ban betöltött szerepében Martinez vezeti a Minisztérium megfelelési erőfeszítéseit, és részt vesz az egész osztály adminisztratív felügyeletében. Martinez lesz a GCU tenisz- és atlétikai programjainak sportminisztrátora.

A San Diegóban Martinez hasonló felelősséggel tartozott, ideértve a megfelelési iroda vezetését is, az osztály vezető munkatársainak tagjaként és a sportfelügyeleti feladatok kezelésével. Különböző bizottságokban szolgált, hogy együttműködjön az egyetemi közösséggel, és gondoskodjon a teljes intézményi ellenőrzésről.

A sok közelmúltbeli pozíciója előtt Martinez 2 1/2 évig dolgozott a Mississippi déli részén, a Santa Clara -ban egy évig.

Martinez négyéves hallgató-sportolóként és Spanyol labdarúgó-válogatott Mez csapatkapitányként szerzett tapasztalata a Westmont Főiskola baseballjával, a kaliforniai Santa Barbarában. 2008 -ban politikai tudomány diplomával végzett. 2014 -ben folytatta a juris orvos diplomáját.

Ossza meg FC Porto Mez ezt:
Facebook
Twitter
Email

Tina Fey a testképen

Láttam ezt a Tina Fey idézetet a testképen a Facebookon ezen a héten (ez a Bossypants -től):

Meg akartam osztani és megkérdezni a gondolatait erről.
Legújabb videóim

Arcmaszk futáshoz vagy sétahoz a tippekhez
Face maszk -tippek a koronavírus kitörése során futáshoz vagy odakinthez. Viselje az arcmaszkot és a legjobb lehetőségeket a futók számára.

További videók

0 másodperc 7 perc, 15 másodperc

Következö
American Dirt Book Review
12:07

Élő
00:00
08:21
07:15

Egyrészt teljesen egyetértek azzal, hogy J Lo és Beyonce hozzáadott egy újabb tulajdonságot, amelyet gyönyörűnek kell lennie.

Butt, ez az egyetlen vonásom, így nem fogok utálni. Spanyol vagyok, és a bőr színe ellenére – néhány görbével vagyok. És én vagyok ezzel. Tehát üdvözlöm Beyonce Lo kiegészítését a listán.

Ez a kép attól a naptól származik, hogy a véletlenszerű srác megállított egy futás Sevilla FC Mez közben, hogy „személyes” személyes edzést kérjek. Emlékszel arra a tragédiára?

Nem lenne a mellek csak útba kerülnének, amikor futok?

Fogalmam sincs, miért készítettem ezt a képet:

Egyébként csak szeresd magad! Vagy keressen egy srácot, aki szereti azt, amivel dolgozik. Mint Chuck Liddell?

Ne hagyja figyelmen kívül ezt a bejegyzés utolsó részét, a vacsorával a vodka spritzer dolgom volt.

KÉRDÉS: Mi a véleményed Tina Fey idézetéről? Lemme tudod!

Csak elnyertem az Év Véletlenszerű Posta díját?

Küldje el nekem a munkafüzetet

16Save

A megosztás törődés!

16
Csap

Részvény

Csipog

Részvény

Posta

Részvény

Folytassa ezekkel:

Amit ma ettem az élelmiszer napló – Maratoni edzés 4. hét

Amit ma ettem az élelmiszer napló – Maratoni edzés 4. hét

Mit eszek egy nap alatt. Élelmiszer -napló futó blog edzés hét 4. reggeli, ebéd, vacsora és snack, FC Utrecht Mez valamint jegyzetek

Augusztus mérföldek összesen 2021 – A sablon futtatása az Instagram és a Facebook megosztására

Augusztus mérföldek összesen 2021 – A sablon futtatása az Instagram és a Facebook megosztására

Augusztus mérföldek összesen 2021 – A sablon futtatása az Instagram és a Facebook megosztására. Hány mérföldet futott ebben a hónapban? Ingyenes

Vicces Valentin -nap a futók számára – ossza meg az Instagram -ot, a Facebook -ot vagy SC Braga Mez a Tiktok -t!

Vicces Valentin -nap a futók számára – ossza meg az Instagram -ot, a Facebook -ot vagy a Tiktok -t!

A legjobb vicces Valentin -nap a futók számára, hogy megosszák az Instagram -on vagy a Facebook -on. ossza meg a futó legjobb barátjával és

101 makrók Tina -val a sárgarépából n torta – 137

101 makrók Tina -val a sárgarépából n torta – 137

Futtassa az Eat Repear Podcast 137 Macros 101 -et sárgarépával n torta szerzővel, Tina Haupert. Milyen futóknak kell enniük, hogy gyorsabban futhassanak és

Segíthet a futók testpozitivitásában

Segíthet a futók testpozitivitásában

Trigger figyelmeztetés: Ez a bejegyzés a személyes tapasztalataimból származó negatív testkép leírását tartalmazza. Amikor első csillagom

2021 november mérföld teljes sablon a futók számára

2021 november mérföld teljes sablon a futók számára

Ingyenes közösségi média sablon a futók számára. Követed, hogy hány mérföldet fut minden hónapban? Itt van egy ingyenes sablon, amely megosztható y

⚡ Shareaholic által