Az SFIA kinevezi a Patterson költségeit új fő üzleti rendőrnek

May 13, 2023 category

A Sports & Physical Fitness Piaci Szövetség (SFIA) bejelentette a Patterson költségeinek látogatását az SFIA üzleti igazgatójává, azonnal. Patterson korábban az OPSEC Security üzleti hirdetési és stratégiai számláinak alelnöke volt.

„Bill Patterson friss és ötletes megközelítést biztosít az SFIA jövőjéhez, amint szervezetünk ebben a páratlan időszakban fejlődik” – mondta az SFIA elnöke és vezérigazgatója, Tom Cove. “Billnek tökéletes készsége, valamint tapasztalata van az új projektek és programok bevezetéséhez, kibővítve, valamint elmélyítve az SFIA tagvállalatainak nyújtott szolgáltatásainkat, valamint a sport és a fizikai fitnesz ipar növekedését.”

Patterson az elmúlt 17 évet az OPSEC Security -n töltötte, integrált funkciót játszott a reklám- és az értékesítési adminisztrációs RB Leipzig Mez csapatban. A vállalat digitális létezésének, valamint a bevételi források előmozdításán kívül Patterson korábban az OPSEC Security Worldwide Licensing alelnökeként szolgált, ahol elszámoltatható volt a márkáért, valamint az OPSEC engedélyezési ügyfeleinek nemességi biztonságáért, beleértve az MLB, NFL, NBA, NBA, Portugál labdarúgó-válogatott Mez NBA , NASCAR, Learfield Licensing, NYC & Company, Nehéz Rock Café, valamint még sokan mások. A sport ligákkal kapcsolatos tapasztalata, valamint a sport aréna többi fő szereplője, az egész idő alatt felépített kapcsolatok mellett, Patterson érdeklődését és érdeklődését eredményezte a sport és a fizikai fitneszipar iránt.

“Jelentős tapasztalatainak, valamint számos betekintésnek a kiaknázása, a költségek elősegítik az SFIA -nak, hogy erősebb kapcsolatok alakuljanak ki a piacon, valamint az új kapcsolatok tágabb értelemben” – mondta az SFIA elnöke, Dan Arment. “Pozitívak vagyunk abban, hogy képessé váljon esélyeket, valamint olyan fogalmakat, amelyek javítják a piacot, mind a jövőben.”

Miután megkapta a Bachelor-ot, valamint a Virginia Tech diplomáját, 25 éves karrierje a House Enhancement kiskereskedelmi, a közvetlen reklámgyártó társaságok, valamint a videojátékok, beleértve a reklámot, a közvetlen e-mailt, a kommunikáció, a kommunikációs programokat, a videojátékokat, valamint a videojátékokat. , a márka adminisztrációja, valamint SC Braga Mez az értékesítés menedzsmentje.

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *