A versenynap reggeli előkészítése, valamint az ellenőrzőlista nyomtatható ingyenes PDF

Oct 12, 2022 category

Aggodalma van a verseny előtt? Követelmény néhány ötlet a félmaratoni verseny reggelére való felkészüléshez? Van egy tippek, technikák és információk gyűjteménye, hogy segítsen felkészülni egy figyelemre méltó versenyre!

Nézze meg a Race Day ellenőrző listámat, amit ettem egy versenyvideó előtt, és még többet. Ha bármilyen típusú aggodalma van, kérjük, írjon e -mailt, vagy kérdezze meg az Instagram -on.
A legfrissebb videóim

American Dirt Book Review
American Dirt Book Review

További videók

0 másodperc 12 perc, 7 másodperc

Következö
High Achiever – nagyszerű hallgatási könyv áttekintés
06:12

Élő
00:00
08:21
12:07

Megkaptam ezt a aggodalmat a versenynap felkészülésével kapcsolatban, amely ösztönözte a cikkek és az információk körét:

Mi a reggeli a verseny előkészítéséről? Úgy érzem, mindig nem emlékszem valamire!

Nyomtasson ki egy versenynap ellenőrző listáját, így biztos lehet benne, hogy nem felejt el semmit. Frissítettem a versenynap ellenőrző listáját különböző osztályozásokkal / lépésekkel.

Elrendezze az összes felszerelést (lapos futó!), Szervezze meg a verseny reggeli alapjait-beleértve azt, amit meg fog enni, csomagolja be a verseny utáni táskáját. Tegye ezt a verseny előtti nap elején, hogy megértse, ha hiányzik valami, és van ideje megszerezni.

Menj át a listán, valamint a felszerelésén, így készen állsz arra, hogy menjen. Ezután összpontosítson egy kiváló verseny futtatására!

Versenynap ötletek és információk:

Félmaratoni versenynap reggeli videó – amit egy verseny előtt csinálok (ez egy félmaraton volt), az ébredésből, mint az ételek, mind pedig többet. Tényleg ezt rögzítettem az OC félmaraton reggelén! Tehát ez egy valódi lépésről lépésre a verseny reggeltől.

Amit ettem az RNR Las Vegas félmaraton előtt – amit egy félmaratoni verseny előtt ettem, amely a nap későbbi szakaszában van. A délutáni vagy éjszakai verseny üzemanyag -felvétele kihívást jelenthet. Pontosan ezt ettem a futás előtt.

Tippek a legelső félmaratonhoz – videó ötletekkel és emlékeztetőkkel a legelső félmaratoni verseny előtt.

10 hetes félmaratoni edzési terv és verseny ellenőrzőlista – félmaratoni edzési terv, sebességdiagram és csomagolási lista. Sokkal több ötlet, valamint segítséget nyújt a félmaratoni verseny edzéséhez, valamint az előkészítéshez.

A versenynap ellenőrző listája ingyenes nyomtatás – szerezze be ezt a frissített versenynap csomagolását, amely ingyenes, nyomtatható PDF. Nyomtassa ki, és írjon össze bármilyen típusú extra termékre. Ezután nagyon óvatosan beszélje meg néhány nappal a verseny előtt, valamint az előző nap.

Töltse le a Race Day ellenőrzőlista ingyenes nyomtatható PDF -t. Nincs szükség e -mail címre!

MEGJEGYZÉS: Új lapot nyit meg a PDF -rel. Mentheti vagy letöltheti. A legszebb ezt megtenni egy számítógépen (VS Mobile).

További kérdések és válaszok a @RuneAtRepeat Instagram kérdéseiből:

Milyennek kell lennie a mérföldek góljainak veremünknek? Pontosan mennyire beszélünk?

Kap egy gólszerzési munkalapot e -mail pénteken. Amellett, hogy leírom ezt, valamint bármilyen egyéb kérdés és válaszot a pénteken mérföldes mérföldön!

Mi a preferált podcast ATM?

Ez egy új, amit éppen találtam! Az idő szívja a podcastot!

Miért vágja le a pezsgőt a lábad óta? Szeretem a pezsgőt, és olyan kíváncsi vagyok.

Hallottam, hogy sok szénsavas ital is befolyásolhatja a csontok egészségét és wellness -jét (biztos vagyok benne, hogy az volt, hogy kalciumot vesznek a csontokból). Megjegyzés: Nem állítom, hogy ez igaz, vagy hogy magam is kutattam. Furcsa azonban, hogy a lábam eltört, ha nem tűnik futó sérülésnek (tekintettel a túlzott sérülések tipikus gondolataira). Tehát azt követelem, hogy mélyrehatóan kutatja a tanulmányt, figyelembe véve, hogy egyszerű a Google böngészése olyan módszerrel, amely megmutatja, mit szeretne látni.

Még nem vizsgáltam meg ezt, de további óvatos vagyok, amíg sokkal több információt nem kapok.

Mit öltözz fel?

Anna a Frozen -től! Azt akartam, hogy Diego Sven legyen, bár inkább egyszarvú volt. (Addig, amíg Tucker meg nem húzta a kürtjét

Megtakarít a nyugdíjba?

Nem. Megértem, hogy kell lennem, de nem vagyok.

Mivel eleinte lefogyott, küzdöttél valaha a REFAIN -vel?

A súlyom ingadozott, tekintve, hogy először lefogytam. Az első reakcióm erre az aggodalomra az volt, hogy kijelentem, hogy „kissé…”, valamint azonnal hittem abban, hogy pontosan hogyan mentem el a súly megszerzésének és a fogyáshoz.

Tehát azt hiszem, valóban – visszaszereztem a súlyt, ugyanakkor elvesztettem ezt a súlyt. A skála növekedett, és 10 fontot csökkent, figyelembe véve, hogy lefogytam. Úgy gondolom azonban, hogy ez bizonyos mértékig tipikus? Talán még sok más ember számára?

Szeretne még sok más információt arról, hogy pontosan hogyan veszem le?

Nézze meg ezeket a bejegyzéseket:

Súlycsökkentő ötlet 2 – Az oka annak, hogy súlyom

Súlycsökkentő ötlet 4 – Az étrend tisztítása

Súlycsökkentési ötlet 5 – kitartási edzés

Küldje el nekem a munkafüzetet

8Save

A megosztás törődés!8

Csap

Ossza meg

Csipog

Ossza meg

Posta

Ossza meg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *