Alacsony költségű függőleges Ugrás tesztek opció

May 5, 2022 category

, miközben megpróbálta megtalálni a szoftverfrissítéseket, találkoztam a Chronojump új, továbbfejlesztett weboldalán. A Chronojump projekt egy érdekes példája egy nyílt platform néhány olcsó hardver opciót, hogy az edzők és a sport tudósok a korlátozott költségvetéssel elvégzésére függőleges ugrás és sprint vizsgálatok. A szoftver érdekesnek tűnik és valójában jobb, mint számos kereskedelmi kiadvány, amit láttam. Chronojump egy teljesen ingyenes szoftver feltételei szerint terjeszthető a GPL licenc, amely lehetővé teszi az emberek használni a teljesen ingyenes, és módosítsa és terjeszteni. Sok további információ a GPL engedélyekről lásd a GPL-t a Wikipédiában.

A szoftver demók és különböző nyelveken van, és lehetővé teszi az adatok gyűjtését, valamint az elemzést. Van egy Mac verzió is!

Végül a hardver (interfész és a kapcsolattartó szőnyeg) megvásárlása összesen 150,00 fontnál kevesebb (lásd alább)

Tehát minden egyes fantasztikus koncepció és fantasztikus alacsony költségű lehetőség a teszteléshez. Megpróbálom megtartani a hardvert, hogy egy házon belüli tesztelést végezzen megbízhatóságáról, valamint a funkcionalitásról, de azt kell mondanom, hogy jól néz ki!

Ossza meg ezt:
Linkedin
Twitter
Pinterest
Whatsapp
Email
Nyomtatás
Facebook
Tumblr

Mint ez:
Mint a betöltés …

Összefüggő

Sport-tudományi fokok és sportolat az Elite Sportban: a lemondott elvárások esete? 18. december 18, 2008 “Oktatás”
iPod / iPhone és sporttudomány Softwaredecember 23, 2008 “Internet”
Függőleges ugrásvizsgálatok: Hogyan kell elvégezni helyesen a Bosco Testsnovember 18, 2008

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *