A Hackney Publications csökkenti a tagsági arányt az NCAA folyóiratának 49 dollárra, hogy illeszkedjen a magánmegfelelőség szakértőihez

May 22, 2023 category

A Hackney publikációk kiderült, hogy az NCAA folyóiratának költségeit 49 dollárra csökkentette a privát előfizetések esetén. A publikáció sokkal olcsóbb a megfelelőségi szakemberek számára.

A két előfizetést igénylő intézmények költsége 98 USD, míg három előfizetés 147 dollár. Tigres UANL Mez A teljes osztályú, valamint a könyvtári tagsági arányt 275 dollárra Gamba Osaka Mez növelik.

“Ezt megtettük, mivel Ausztrál labdarúgó-válogatott Mez az atlétikai osztályok a költségvetési terv szempontjából ostromok alatt állnak” – mondta Holt Hackney kiadó. „Noha az NCAA megfelelési problémái kiemelkedően fontosak, az előfizetési alapú erőforrások, például a folyóirat költségvetési terve korlátozott. Azáltal, hogy 49 dollárra csökkentjük, akkor azt gondoltuk, hogy még a legmegtiszteltebb költségvetéssel rendelkezők is fizethetnek az osztályukban egy személy tagságáért. Ezenkívül azok az egyének, akiknek nincsenek támogatása az osztályuknak, feliratkozhatnak a karrierjük fejlesztésére szolgáló módszerként. ”

A naplóra való feliratkozáshoz látogasson el:

A minta megtekintéséhez látogasson el:

A kérdéseket Holt Hackney -hez kell irányítani a hhackney@hackneypublications.com címen

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *