Bob Wallace sportügyvéd a Podcast

May 22, 2023 category

Bob Wallace, a Thompson Coburn Sportjogi Jogszabály Csoportjának elnöke, a Podcast Scoops -ban Danny Mac -en szerepelt, hogy beszéljen arról, hogy mi történik a futballban, a St. Louis -ban, valamint a sportban, valamint a sportban, valamint a sportban, valamint a Sports -ban, a Podcast Scoops -ban. törvény.

A november 22 -én közzétett „The Kilcoyne beszélgetés” című kiadványban Bob leült Martin Kilcoyne -vel, a Fox 2 hírigazgatójával. A Barcelona Mez pár hosszú történelemmel, valamint a sport és a város lelkesedésével Rangers FC Mez is rendelkezik.

A Thompson Coburn -rel kapcsolatos előtt Bob főtanácsosként Amerikai labdarúgó-válogatott Mez és a St. Louis Rams ügyvezető alelnökeként szolgált. Ezt megelőzően a Philadelphia Eagles, valamint a St. Louis labdarúgó -bíborosok irodáiban dolgozott.

A srác beszélt Wallace -ról, amelyet a Yale -nál futó futásként töltöttek el, és viccelődtek arról, hogy pontosan hogyan ő az egyetlen ember, aki segített két NFL -csapatnak, amely tele volt, és a bal városban. Wallace megosztotta egy történetet a bíborosoknál dolgozó idejéről, amikor a csapat a St. Louis -ból való áthelyezésről gondolt. Azt állította, hogy ez a legfontosabb trükk, és nem voltak biztosak abban, hogy az utolsó pillanatban elmennek -e Baltimore -ba vagy Arizonába. Az áthelyezés végül Wallace-t vezette egy évi 200 napos ingázáshoz Arizonába.

Wallace arról beszélt, hogy a legelső gyakornok volt, amelyet az NFL valaha a Jogalkotási Intézet alatt tartott, valamint az NFL magas szintű végrehajtójává váláshoz szükséges munkát. Azt állította, hogy felvette a kapcsolatot a bíborosok tulajdonosával, Bidwill költségekkel, akik hasonló tapasztalatokat osztottak meg, mint egy gömb fiatal fiú az NFL -ben, valamint a Georgetown Egyetemen gyakornok. A többi a történelem volt, mivel Bob elfogadta a St. Louis ügyvédjeként dolgozó beállítást a játékosok tárgyalásain és a szerződésekről.

Szakértő életének 40 éves életének 37 -ből a St. Louis -ban 37 -ben dolgozik. Haláláig közel maradt Bidwill közelében, és annak ellenére, hogy a bíborosokat a városon kívül vezette, soha nem panaszkodott a St. Louis rajongói bázisáról. Másrészt, valamint a True St. Louis Sports divatban, a pár megvitatta a folyamatos Rams -esetet, Stan Kroenke -t, valamint az NFL hatását a városra. Lehet, hogy az NFL nem ért véget a St. Louis -ban, ám Wallace emlékei vannak a franchise idejéről, és most élvezi a Miami Dolphins gyökereit.

A Wallace képviseli a csapatokat, a sportcsapatok potenciális vásárlóit, a sporthirdetésekről szóló üzleti gondolkodást, valamint a polgári és kormányzati szervezeteket, amelyek a csapat áthelyezésével vagy a létesítményekkel foglalkoznak. Hasonlóképpen képviseli az edzőket, a főiskolai adminisztrátorokat, valamint a szakértői vezetőket, valamint a választottbíró, valamint a sportok közvetítője, valamint más ipari viták mellett. Sokkal többet tud a Wallace -ból a Sports Jogalkotási Podcaston, a hangjelző után.

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *