Halom a Miles futó nehézségi célú tanúsítvány

May 31, 2022 Uncategorized

Az éves verem a mérföldek nehézségénél közel van a felszíni vonalhoz! Pontosan hogyan csináltad? Azonosítsa a @RuneAtReateat Instagram -on a Miles Tracker segítségével, vagy kommentálja ezt a kiadást az utolsó találkozóval! Holnap újra közzéteszem néhány közösségi hálózati megosztást, hogy támogassuk és inspiráljuk egymást.

Halom a mérföldre online futó nehézségi célú tanúsítvány

Mivel ez a nehézség utolsó napja, most megosztom a befejező tanúsítványát. Nyomtassa ki, és írja össze a nevét, valamint az egész mérföldet, amelyet ebben a hónapban tett. A futás, a séta, valamint a futás/járás mérföldek számítanak – annyit kell választania, hogy pontosan hogyan akarja meghatározni az előrehaladását.

Mivel ez egy ingyenes online futási nehézség – a becsületrendszeren alapul, és nincs fizikai érem elküldése.

Ha arra gondol, hogy még egy nehézséggel jár, ahol érmet szerez a végén, és/vagy egy póló a részvételhez – kérjük, hadd értek meg, és ezt egy következő hónapra is megszervezem.

Küldöm a befejező tanúsítványát mindenkinek, aki ma szerepel az e -mailben.

A decemberi futási naptárt hamarosan e -mailben küldjük el. Megkapja, ha már szerepel az e -mail listámban – ellenőrizze a spam vagy a szemét e -mail mappáit, ha ma nem látja 18:00 óráig. Ha nincs ott – jelzi annyira, hogy megkapja.

Egyéb hírekben – beszéljünk az Instagram -orsókról. Van gondolata?

Általában a Tiktok az Instagram -on. Azonban – soha nem készítettem Tiktok -t!

Tehát nem volt olyan koncepcióm, amit eleinte csináltam.

Szerencsére (?) Készen álltam arra, hogy zavarba ejtsem magam az interneten és a közösségi hálózaton, figyelembe véve, hogy 10 évvel ezelőtt kezdtem el ezt a blogot (!). Amellett, hogy nem veszem magam komolyan … tehát itt van a Lil IG Reels frissítésem:

Instagram tekercsek @RuneAtRepeat segítségével

Majdnem megadtam magamnak egy sérv, amelyben Diego -t választották, hogy készítsek egy szórakoztató Instagram Reels videót … készítettél már egyet? Nagyon vonakodtam a tiktokba lépni, és soha nem végeztem el ezt (azt hiszem, feliratkoztam, de soha nem nyitottam meg az alkalmazást, vagy nem készítettem).

Tehát rendkívül elveszett a tekercsek helyzetében. Így ment …

Ummm, csak táncol?

Mindenki pontosan ugyanazt csinálja.

Várj – ez nagyon vicces.

That joke works for marathon training…

Ó, van egy ötletem!

Következő dolog, amit érthetsz – az életem a szemem előtt villog, miközben tartom a 93 font arany retrieveremet, hogy 15 másodperces videót készítsek az Instagram tekercsekhez.

És most annyira vagyok benne! So make sure you comply with @RunEatRepeat on Instagram as well as inspect out the Reels tab to enjoy the short fun videos. (Okay, a lot of of them are fun or funny – however as always, please keep your expectations low for me. I’m just figuring it out as I go along.)

Finally – I hope you had a extremely delighted as well as healthy Thanksgiving. I understand this year is hard.

I’m extremely very thankful for you. as well as I’m sending tons of delighted vibes your method ideal this second. puszi.

Be back soon with the stack on the Miles round Up – so identify @RunEatRepeat or chime in on this publish with your final POTM Tally!!

Küldje el nekem a munkafüzetet

1SAVE

A megosztás törődés!

1

Csap

Ossza meg

Csipog

Ossza meg

Posta

Ossza meg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *