A bokszhalál a tipikus aggodalmakat hozza az alapvető

May 4, 2023 category

helyett a hétvégén, a korábban legyőzött ausztrál tollas bokszoló, Braydon Smith meghalt, és meghalt egy 10 kerek döntési veszteséggel John Vincent Moralde -nak. A halál nem teljes idegen a bokszhoz, a veszélyek jól dokumentálva. A csata sporthalála után pontosan így megy a médiabeszélgetés –

1. A halálos szünet története a kifejezett tipikus együttérzésekkel

2. Az orvosi hatóságok, Racing Club de Avellaneda Mez valamint más speciális érdekcsoportok hangja Tigres UANL Mez a csata sportok felett, valamint a „barbár” versenyek tilalmának telefonhívása.

3. A harci sport szerelmesei gyorsan emlékeztetik az ellenfeleket, hogy bár igen, ezek a sportok kockázatot jelentenek, tehát számos más, valamint a harci sportok messze vannak az egyetlen kockázatos sporttól, mint a sport, például a futball, Vidámvezetés mindegyiknek a halálesetek részesedése.

4. Semmi sem történik.

Ebben a tipikus ciklusban elveszett bármilyen értelmes változás. Igen, a boksznak rejlő veszélyei vannak. Igen, a versenytársakat tudatában kell lenni ezeknek, hogy megalapozott döntést hozhassanak a részvételről, és nem. ne tiltsuk be.

Ennek ellenére a problémát megvizsgálhatjuk, hogy megvizsgáljuk, vannak -e olyan elemek, amelyek elősegíthetik a kockázatok csökkentését.

Ha valamilyen időt tölt a mintára, sok haláleset jelentkezik a harci sportban, nem pedig a nehézsúlyú nehézsúlyokkal, hanem inkább az alacsonyabb súlyosztályokon? Hadd ismételjem meg, hogy az alacsonyabb súlyosztályokban magasabb halálozási arány fordul elő. Miért? Ez nem az ezekben az osztályokban előállított sztrájkok ereje. Ehelyett valószínű, hogy a kiszáradás a gyors szélsőséges súlycsökkentéseket kíséri, amelyeken a sportolók az alsó osztályokban súlyt nyújtanak.

A gyors extrém fogyás autópálya valódi, valamint folyamatos aggodalomra ad okot. Nem értem, ha egy gyors extrém wight -vágás Smith halálában tekercset játszott, amit megértek, hogy most még egy alacsonyabb súlyosztályú halálunk van, hogy hozzáadjuk a statisztikákat. A harci sportban szereplő érdekelt felek jó lenne, ha komolyan veszik a káros súlycsökkentések problémáját, és gondolkodnának a szolgáltatások divatosságáról, hogy csökkentsék a felesleges gyakorlathoz kapcsolódó veszélyeket.

Ossza meg ezt:
Twitter
Facebook

Mint ez:
Mint a betöltés …

Összefüggő

Tanulmány – Az olimpiai csatai sportolók fokozták a neurodegeneratív Deathsept -szeptember 28 -án, a “Biztonsági tanulmányok” veszélyét.
Wisconsin arra törekszik, hogy ellenőrizze a Kickbox -ot a 2015. szeptember 19 -i harcos következményeiben. “Wisconsin Battle Sports Law”
Agyi egészség és wellness tudatlanság állítások Az üzemanyag -öltöny, amely megfelel a Yokohama F. Marinos Mez Boxer Deathaugust 4 -nek, 2022

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *