Nagyszerű sírás

May 23, 2023 category

Miért hívják „nagy sírnak”? Lehet -e valóban jó a sírás? Úgy értem, a sírás általában szegény dolog (pontosan milyen gyakran történnek a boldogság könnyei?).

Általában nem vagyok Crier, azonban a mai nap más volt. Véletlenszerűen bekapcsoltam a TV -t ma délután, és láttam, hogy félúton van egy szürke anatómiai epizóddal. Sokkal pontosabban, ez volt az epizód, ahol Denny meghal. Hihetetlenül voltam abban a szezonban, de elmulasztottam egy személy epizódját, és soha nem ragadtam meg.
A legfrissebb videóim

4 perc alsó test edzés a futók számára
Öt alsó test gyakorlat a futók számára! Próbálja ki ezt a gyors kitartási edzést a House -ban a lábad, a csípő és a csapok számára. Nincs szükség eszközökre.

Izzóhíd
A szamárrúgások – váltakozó oldalak
CLAMSHELS – váltakozó oldalak

Kap még sok további információt a runeatrepeat.com webhelyről

További videók

0 másodperc 4 perc, 49 másodperc

Következö
Mit eszek egy nap alatt – Runner Edition
14:26

Élő
00:00
08:21
04:49

Különben is, láttam az epizódot, és végül teljesen labdázott? Nem szem előtt tartom, Paris Saint-Germain Mez amikor utoljára sírtam így, és ennek részét is kissé jól éreztem. Ez furcsa?

Nem gondolok magamra, de rendkívül érzelmi vagyok. Nem vagyok biztos benne, hogy van -e értelme, de azt hiszem, kihívást jelentek …

A sírási ülésem Borussia Monchengladbach Mez előtt volt egy szendvics és saláta ebédre. Nagyon sokat fogyasztok a Hummustard -szal ezen a ponton. Szeretet.

Ahogy ígértem, a Dunkin Donuts -t jeges kávéhoz csaptam fel. A munkavállalók most elismernek engem, és én is tetszik. Meg kell szakítanom a rossz hírt nekik, hogy hamarosan elmozdulok.

Taco salátákat készítettem vacsorára. Rengeteg zöldség, a TJ finomított bab, mozzarella, kék kukorica len chips, valamint rengeteg guacamole. A Ben’shez hozzáadtam a konzerv baromfit, keverve a TJ taco fűszerével – ez a legegyszerűbb módszer a hús hozzáadására.

A chipek íjász gazdaságok kék kukorica len, valamint igazán jók! De az étkezés legfontosabb eleme a guacamole volt!

Felfedeztem az utolsó sovány tehén fagylaltot, amely összetört a fagyasztónk hátuljába. Sajnos, figyelembe véve, hogy ez volt az utolsó, meg kellett osztanom Ben -vel. Szerencsés, hogy szeretem.

Kérdés: Mikor sírtál utoljára?

Én: Bármilyen módon megakadályozom a szerencsétlen mozgóképeket, de ma már teljesen elvesztettem a Grey alatt. Nem hiszem, hogy sírok, amikor boldog vagyok, vagy legalábbis még nem.

Küldje el nekem a munkafüzetet

Megment

A megosztás törődés!

Részvény

Csipog

Csap

Részvény

Posta

Részvény

Folytassa ezeket a következőket:

Gabona tej turmix recept

Gabona tej turmix recept

Pontosan hogyan készítsünk gabona tejet, valamint a könnyű gabona tej turmix receptjét. Egyszerű ízletes gabona tej recept valódi kaliforniai MI -vel

A mai Costco -vontatás

A mai Costco -vontatás

Blog Costco élelmiszer -vontatás futtatása. Futás Eat Repeat Instagram Teksz Costco -nak az egészséges kedvencek és a legjobb

A legjobb állítások a futók számára

A legjobb állítások a futók számára

Íme egy 51 pozitív megerősítés felsorolása a futók számára. Ma rámutattam ezekre az Instagram -on, mivel lehet, hogy nem ismeri fel

Valentin -nap a futók SL Benfica Mez számára – vicces mémek az Instagram számára

Valentin -nap a futók számára – vicces mémek az Instagram számára

Valentin -napi mémek a futók számára. Vicces kártyák február 14 -ig futó barátjának vagy partnerének. Ossza meg a Instagram -on a

egészséges isMint egyszerű mexikói ételrecept, kerekítve

egészséges, valamint egyszerű mexikói ételek receptje

Szia! Mi újság? Fut vagy versenyez a hétvégén? Eszel? Mexikói ételek?? Nos, ha szereted a mexikókat

Guacamole hack

Guacamole hack

Hihetetlenül gyors, valamint egyszerű guacamole recept. Próbálja ki ezt a gyors guacamole -hacket az ízletes és az étterem kiváló minőségű guacamole -nak az O -val

⚡ Shareaholic által

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *