Archive: June 13, 2023

4 íróasztali szék opciók (amelyek nem fogják ugratni munkatársai)

Hallotta, hogy a kumulatív ülés összekapcsolódott a vastagbélrák, a szívbetegség, valamint a 2. típusú cukorbetegség fokozott veszélyével. – Amellett, hogy valószínűleg megnézte, hogy az állás még mindig nem olyan nagy számodra. Tehát mit kell tennie egy hűséges irodai dolgozónak? Az ülő egészségügyi és wellness veszélyek elkerülése érdekében próbálja meg megváltoztatni az egyik asztali szék alternatívájával. Képes maradni a munkájára, miközben gondoskodhat a testéről – és még néhány további kalóriát is eldobhat az út mentén.

Testgyakorlás

Megértette azokat az élénk testmozgási szférákat, amelyeket a fitneszközpontban is használható írószékként? A hagyományos asztali székkel ellentétben egy edzőgömb arra ösztönzi Önt, hogy vonja be a magját, hogy kiegyensúlyozott maradjon. A finom pattanás szórakoztató módszer lehet az energiát, valamint a munkájára összpontosítva. Választási választás körülbelül 20 dollártól egy könnyű gömbért, SC Braga Mez körülbelül 150 dollárért, hogy valami sokkal állandóbb támogatást nyújtson.

Kerékpáros asztal

Ha kerékpáros ventilátor vagy, akkor a hordozható pedálkészlet lehet az Ön számára választás. Az asztali kerékpáros eszköz lehetővé teszi, hogy a lábát az íróasztalnál ülve dolgozzon, ami egészségesebb, sokkal hatékonyabbat eredményezhet. Az Iowai Egyetemen végzett kutatási tanulmány felfedezi a munkavállalókat, akik az íróasztalukon sokat tettek, sokkal valószínűbb, hogy a fogyásról, a javított koncentrációról, valamint kevesebb napi napon, mint a kollégák, akik kevesebbet töltöttek be, vagy nem pedáltak a pedálon. minden.

Állványasztal

Noha a kutatási tanulmány azt mutatja, hogy az állása nem szabad megszabadulni az ülő potenciálisan kedvezőtlen egészségügyi és wellness eredményektől, előnye van az asztali székben való üléshez: már fel vagy! Az álló íróasztalok sokkal jobban elősegítik a mozgást – a helyén vonulhat, kinyújthatja a lábát, vagy ölét csinálhat az iroda körül, hogy a vér folyjon. Amellett, hogy nem kell egy elegáns irodában dolgozni, hogy bejuthasson a trendbe. Az íróasztalok, amelyek polcokat készítenek a számítógéphez, a billentyűzethez, valamint még sok más, körülbelül 40 dollárért növelhetik a napi munkaállomást.

Futópad -íróasztal

Ez a prémium íróasztal -alternatíva az arany alap a munka mozgásához – lehetővé teszi, hogy bekerüljön a lépéseibe, és pontosan ugyanabban az időben válaszoljon az e -mailekre! Amellett, hogy elmozdul, egy kutatási tanulmány azt mutatja, hogy Sevilla FC Mez a futópad -íróasztalok még növelik a termelékenységet. Tehát pontosan hogyan lehet meggyőzni a menedzsert, hogy szerezzen egyet neked? Tegye ezt csoportos előnynek. A Kimberly-Clark, a Fitbit Group Health and Wellness ügyfél munkatársai időt foglalhatnak a közösségi futópad-íróasztalokon az Irving, TX központjában, ahol minden hét alkalmazott számára van egy futópad-asztal.

Minden nem veszít el, ha még mindig felfedezi magát egy rutin régi székkel. A lépcsőn elcsúszhat, ha hosszú utat választ a szünet helyéhez vagy a fürdőszobához, vagy elkezdi meghívni a munkatársakat sétáló találkozókra, ahelyett, hogy szemináriumi szobát foglalna le. A kutatási tanulmányon kívül azt is kimutatja, hogy a fidgeting – bár nem helyettesíti a gyaloglást vagy a rutinszerű testmozgást – szintén pozitívan hozzájárulhat az általános kardiovaszkuláris egészségéhez. (Nézze meg 13 sokkal több módszert, hogy aktív legyen az asztalán.)

Szeretné fokozni? Pontosan fedezze fel, hogy a Fitbit Group Health and Wellness hogyan segítheti vállalkozását a sikeres wellness program létrehozásában, a munkavállalók egészségének és wellnessének, valamint a boldogságnak a növelésében, valamint az alsó sor fokozásában.

Ez az információ csak az akadémiai funkciókra vonatkozik, és nem az orvosi diagnózis vagy kezelés helyettesítésének. Nem szabad ezt az információt felhasználni egy egészségügyi és wellness kérdés vagy állapot diagnosztizálására vagy kezelésére. Az étrend megváltoztatása, az alvási szokások megváltoztatása, a kiegészítők szedése vagy az új fizikai fitnesz rutin elindítása előtt mindig ellenőrizze az orvosát

Emma Leyton

Emma Leyton terjeszti az egészséges életmódot a Fitbit Group Health számára. Az egészséghez és US Sassuolo Mez a wellnesshez, valamint a wellnesshez kapcsolódó összes dolog lelkesedése, Emma lelkesedéssel rendelkezik a munkakörnyezet wellness iránt, valamint hogy pontosan hogyan befolyásolja a népek életét. Felfedezheti, hogy az egész ingázva gyalog, San Francisco dombjait futtathatja, brüsszeli csírákat pörkölve a sütőjében, és keveri a smoothies -t a Vitamix -ban.