A Big Pharma őrülten hirdeti az anabolikus szteroidokat az amerikai közönség számára

Apr 22, 2023 Uncategorized

készítette Millard Baker ~ Forrás

A nagyobb gyógyszeripari vállalkozás, például a sportban a „szteroidok elleni háború” gyakorlatilag annyira, mint ők, hogy a jogszabályok lehetővé teszik a közvetlen fogyasztók reklámozását. A baseball -detrakció szteroidjai, beleértve a Real Madrid Mez Barry Bonds -ot, valamint a Balco olyan gyógyszeres cégeket, mint az Abott Laboratories, sok esélyt adtak a zászlóshajó tesztoszteron gélének népszerűsítésére amerikai férfiak millióinak.

Míg a kormány szteroidkötési vizsgálata magában foglalta a tesztoszteron transzdermál felhasználását, amelyet „krémként” értettek, addig a baseball rajongók milliói hektikus megvásárolták saját jogi, tesztoszteron transzdermális termékeiket, amelyeket olyan néven kínálnak, mint az Androgel.

„Az összes váratlanul megkapta ezeket a hatalmas játékosokat, akiknek sok pénze van, a fogyasztók által irányított hirdetéseket a táj módosítására”-mondta Dr. Natan Bar-Chama, a New York-i Sínai-i orvosi létesítmény orvosa. “Látják a lehetőségeket, évente látják a piaci növekedést, és ez rendkívül lenyűgöző.”

A tesztoszteronpótló terápia (TRT), valamint a tesztoszteron termékek egyértelműen a mainstream -re mentek. Úgy tűnik, hogy manapság mindenki szteroidokat használ (a TRT típusában). Az IMS Health and Wellness arról számolt be, hogy a hormon (szteroid) receptek gyakorlatilag 90 százalékkal javultak az elmúlt öt évben, a világszerte értékesítések 1,9 milliárd dollárt értek el.

A vezető tesztoszteron termék az Abbott Laboratories Androgel. A Watson Pharmaceuticals, valamint az Eli Lilly hanyatlásának hiánya, SS Lazio Mez valamint saját szteroid termékeik forgalmazása az Androderm és az Axiron fejlesztése során.

Ezeknek a tesztoszterontermékeknek a készítői fokozzák azt a pénzmennyiséget, amely ezen szteroidok reklámozására törekszik az egészséges idősebb srácnak az egész világon. A szteroidtermelők úgy érzik, hogy legalább 15 millió amerikai srácból, valamint elmondhatatlan számú srácból készíthetnek szteroid egyéneket a világ minden tájáról.

A szteroid hirdetések költségvetése, a TRT típusában, valamint az Borussia Dortmund Mez alacsony tesztoszteron -nyomtatás, valamint a televíziós reklámok sokkal több mint 170 százalékkal javult hároméves időszak alatt, mint 2011 -ben 14 millió dollár. A Kantar Media szerint.

A kiváló irónia pontosan az, hogy Barry Bonds hogyan használható a transzdermális tesztoszteron felhasználása, miközben a hasonló transzdermális gél felhasználását ugyanakkor meg lehet ünnepelni a társadalomban.

Forrás:
Perrone, M. (2012. szeptember 10.). A tesztoszteron hirdetési őrület szkepticizmust vonz. Lekért

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *