7 nap Squat nehézség Tone Ön fenék, valamint a lábak

Oct 29, 2021 Uncategorized

Tartalom elrejtése
7 nap Squat ChallengeWhat egy Squat?
Mik guggolás nagy részéről? Erősebb izmokat
javítja mag
Csökkenti sérülésveszélyt

1. nap hagyományos guggolás
2. nap egylábas guggolás
3. nap Side Squat
4. nap Sumo Squat
5. nap Squat Kicks
6. nap Squat Jumps
7. nap Squat forgatások

7 nap Squat Challenge
Szeretne hang a lábát, valamint jumpstart fitness azonban nem értik, hol kezdjem? A legjobb dolog, amit tehetünk, kezdődik kicsi! Ne elborít magát szentel egy 100 napos nehéz, vagy akár egy 30 napos kihívás. hogy magát csak 7 nap, hogy észre a különbséget, valamint elkészítenek pozitív változásokat egy zömök kihívás! A fantasztikus dolog egy 7 napos guggolás nehézség az, hogy nem kell egy edzőterem, valamint nem kell sok idő egyáltalán!
Bár nem igazán mesés szám, sok szakértő szerint teljessé körülbelül 150 guggolás heti egy nagy kezdeni ahhoz, hogy hatással van a gyógy-és wellness, valamint fitness. Tehát, ez a 7 napos zömök nehézség, amely hang a fenék (puttonyos), valamint a lábak, célja ennek legalább 25 guggolás egy nap! A nagy terv a dolgok, ez nagyon megvalósítható! próbálja faragni csak 2-5 percig minden reggel vagy este, valamint akkor uralják ezt a nehézséget, nincs idő!
Mi a Squat?
Lényegében egy zömök, ahol dip a csípő lefelé egy guggolt környezetben álló helyzetben. Van egy kicsit több is, azonban ez a lényeg. Ez az egyik legtipikusabb erőnléti gyakorlatokat arra összpontosít, hogy alakformálás a fenék, valamint a lábak. Arról nem is beszélve, hogy rendkívül egyszerű, valamint nem kell a tornaterem, hogy az eredmények!

Mik guggolás nagy részéről?
Guggolás van sokféle előnyeit! Ezek fantasztikus építési erejét, tonizáló izom, valamint javítja az általános egészségi állapot. itt néhány konkrét előnyöket tartalmazó több guggolás az életedbe …
erősebb izmokat
Mint már említettük, a guggolás célozhatja fenék, valamint a lábak. Függetlenül attól, hogy kihasználja súlyokat, ezt az ismétlődő mozgás idővel növeli az izmokat, valamint úgy érzi, erősebb, valamint egészségesebb.
javítja mag
Guggolás van egy fantasztikus ajánlatot alapvető állóképességet, valamint a stabilitást. Ez amiatt van, a fel, valamint le mozgás, ahol mozog a kereshetőségi guggoló helyzetben. Tehát minél többet tenni őket (megfelelő formában), a további fejlesztések látni fogja az Ön által core, valamint a stabilitást.
Csökkenti sérülésveszélyt
A guggoló mozgást (a térded, hamstrings, valamint a fenék) segít csökkenteni a veszélye térdsérülése. rutinszerűen Guggolni fokozza az izmok, hogy stabilizálja a térd, ezáltal segít a sérülések megelőzésére!
Bár sok más gyakorlatokat nagy a fenék, guggolás egy fantasztikus hely, hogy akkor kezdődik, amikor keres valamit, hogy fokozza az állóképességet egy egyszerű, mégis hatékony módon. Ön követelmény semmi azonban magát, valamint néhány motiváció, hogy integrálja a guggolás a mindennapi életben. valamint ez a 7 napos guggolás nehezen elindítja a motiváció!

A másik ok, ez a 7 napos zömök nehéz egy fantasztikus leugranak pont a fizikai erőnlét, hiszen ez hozza a nagy változatosság! képzelni kezdve minden reggel egy másik zömök, hogy megpróbálja, hogy működni fog a különböző területeken a test alsó. Itt vannak a 7 különböző guggolás kipróbálni a 7 napos guggolás kihívás …
1. nap hagyományos guggolás

Ha valaki említ egy zömök, ez az alapvető változata, amely a legtöbb ember elképzelni, ezért ez a legelső zömök a 7 napos guggolás kihívás! kezdeni erős ezzel a klasszikus!
Kezdjük azzal állt a lábad váll szélessége egymástól, valamint a lábad felé valamelyest, már alig várom.
Bend át a csípő, merülő le egy guggoló környezetben, ha ül egy széken. Ahogy zömök, a karok kell emelni egyszerre. Ügyeljen arra, hogy tartsa a mag feszes, egyenes háttal, valamint a mell nagy, még mindig várja.
Hagyjuk a karját, hogy ősszel visszatér álló helyzetben van. tartsa meg egyenes, feszes mag, valamint a kilégzés, ahogy növeli vissza, miközben szorította a fenék.
2. nap egylábas guggolás

Egylábas guggolás (vagy pisztoly guggolás) egy fejlettebb változata a hagyományos guggolás. Ez a lépés igényel egyensúly alapvető erő, valamint a hangsúly, míg célba pontosan ugyanazt izomtömeg csoportok egy elszigetelt módon.
Kezdjük azzal állt egyenesen a karjait ki maga elé.
Emelje egyik lábát kissé elé a tested, miközben a hajlítást a csípő, valamint a merítés le egy zömök helyzetben. Segítésére egyensúly, tartsa mag szoros, valamint a megjelenés rögzített valami előtted. Módosítani, akkor mindig van egy kéz egy székre vagy falra.
Az ellenőrzést, valamint tartani a lábát kissé le a földre, növeli vissza a folyamatos beállítás közben kilégzést valamint a szigorodó az izmokat. Gondoskodjon arról, hogy pontosan ugyanazt a számot a guggolás eAch láb.
3. nap Side Squat

Miután megkaptad a 7 napos Squat Challenge 3-at, akkor valami kicsit másra leszel! Az oldalsó guggolás egy hibrid a zömök között, valamint egy feszültség között. Ez a gyakorlat oldalirányban mozog, különböző lábizmokkal dolgozik egyensúlyt, valamint stabilitást!
Állj fel egyenesen a karokkal az Ön oldalán.
Tartsa a jobb lábát álló helyhez, meghosszabbítsa a bal lábát az oldalra, ahol a lábai messzebb vannak, mint a csípőszélesség. Ahogy a bal lábad megérinti a földet, mozgassa a testtömegét rá, ahogy egyidejűleg csípődik a csípőjét egy zömökbe, hajlítsa a bal térdét.
Húzza meg az izmokat, ahogy húzza a bal oldali felfelé, hozza vissza magát az eredeti álló beállításhoz, és ismételje meg a jobb oldaladat.
4. nap Sumo Squat

A Sumo Squat lényegében a hagyományos zömök mélyebb változata. Ez a lépés nagyobb egyensúlyt, belső láberősséget, valamint mentális szívósságot igényel! Vegyük ezt a gyakorlatot lassan, és biztosan érzi magát az égésnek!
Indítsa el a lábaddal egy kicsit szélesebb, mint a vállszélesség, valamint a lábad kissé kifelé nézve, várom.
Hajlítsa meg a csípőjét, merítse le egy guggoló beállításra, mintha egy székben ülsz. A hagyományos zömökkel ellentétben még mélyebbre is merülsz.
Tartsa meg egyenes, magját, a magot, valamint a kilégzést, miközben növeli a glutionokat.
5. nap: Squat rúgások

Némi intenzitás hozzáadása, valamint egy másik csoportja a lábak izmai az 5. napon, a Squat rúgások komoly ütést tudnak csomagolni! Ez a variáció a szíved szivattyúzását, miközben dolgozik a gluták, a belső, valamint a külső comb izmok, valamint több!
Indítsa el a lábaddal a váll szélességét, valamint a lábadat kissé elárasztva, várom.
Hajlítsa meg a csípőjét pontosan, ahogyan egy hagyományos zömökkel járna.
Ahogy jöttél fel a zömökről, rúgd ki a bal lábát balra.
Visszatérés a kezdő beállításhoz, valamint ismételje meg a jobb oldalt. Ezt a gyakorlatot lassíthatja, valamint az ellenőrzött vagy gyors kardio-fókuszt.
6. nap: Squat ugrik

A 7 napos Squat Challenge 6. napján valóban kapja meg a szívritmus! Gyakran, a Hiit (nagy intenzitású intervallum-edzés) edzések, amelyek a Squat ugrások felhasználását a lábizmok hatékonyságától fogva használják, ugyanakkor nagy izzadt munkamenetet biztosítanak!
Indítsa el a lábaddal a váll szélességét, valamint a lábadat kissé elárasztva, várom.
Hajlítsa meg a csípőjét pontosan, ahogyan egy hagyományos zömökkel járna.
Ahelyett, hogy lassan emelkedne, kihasználja a lendületet, hogy ugorjon ki a guggoló pozíciójából. Győződjön meg róla, hogy halkan marad a sérülés megelőzése érdekében.
7. nap Squat forgások

Mentettük a legjobbat az utolsó a Squat Challenge-ben! A guggolási forgások az összes fent felsorolt ​​guggolás kombinációja egy utolsó hatalmas mozgásba kerülnek! Munka a kitartás, az egyensúly, az izomtömeg erőssége, stabilitás, valamint sokkal többet ezzel a hatalommal!
A bal oldali felé fordulva, álljon a lábaddal a vállszélességgel, és a lábad kissé kifelé nézzen, várom.
Squat lefelé, mint egy hagyományos zömök, és érintse meg a bal karját a padlóra.
A lendület használatával, miközben a levegőben van, forgassa el 180 fokot, ahová a jobb oldalon van.
Győződjön meg róla, hogy halkan halad, szemben a másik irányba, majd ismételje meg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *